Staat uw bedrijf nog niet op regio-link?

Voeg uw bedrijfsvermelding dan eenvoudig en gratis toe aan onze bedrijven gids!

De adres gegevens van mijn vermelding kloppen niet, hoe kan ik mijn adres gegevens wijzigen?

Om de gegevens van een vermelding te wijzigen hoeft u alleen naar de vermelding toe te gaan en daar op de link "Vul hier uw gegevens aan" onder de adres gegevens te klikken. U zult dan naar de wijzig pagina worden doorverwezen waar u uw vermelding kunt aanpassen.

Mijn bedrijf bestaat niet meer, hoe kan ik mijn vermelding verwijderen?

Om uw vermelding te van Regio Link te verwijderen gaat u naar de pagina van uw vermelding. Hier klikt u op de link "Vul hier uw gegevens aan". Boven het wijzig formulier staat de link "vermelding verwijderen" die u naar de verwijder pagina doorverwijst. Volg de instructies op de verwijder pagina om uw vermelding te verwijderen van Regio Link.

Mijn bedrijf staat er niet bij, hoe kan ik mijn vermelding toevoegen?

Om uw vermelding aan Regio Link toe te voegen kunt u gaan naar de aanmeld pagina gaan. Controleer eerst goed of uw bedrijf nergens op Regio Link voorkomt voordat u uw vermelding toevoegd. We willen uw bedrijf graag vermelden maar willen dubbele vermeldingen voorkomen. Mochten we wel dubbele vermeldingen tegenkomen dan zullen beide vermeldingen verwijderd worden.

Ik wil graag meer vermelden over mijn bedrijf, is dit mogelijk?

Op het moment is het nog niet mogelijk om een uitgebreide vermelding van uw bedrijf in Regio Link op te nemen. Momenteel zijn we bezig om een uitgebreidere vermelding te realiseren wat u in staat steld om meer informatie over uw bedrijf te vermelden.